MODE UNIE Home
Ga naar unizo.be

Eerste soldenvoormiddag brengt animo in de modewinkel

Vandaag, zaterdag 30 juni, werd het startschot gegeven van de zomersolden. Mode Unie, de federatie voor de zelfstandige modedetailhandel, en UNIZO peilden naar de start van de verkoop op deze eerste soldendag bij de zelfstandige modedetaillist. Algemene bevinding is dat de zomerkoopjes vlot op gang komen.

"Mooi weer zorgt meestal voor een goede start van de zomersolden, maar bij heel goed weer, zoals vandaag, kiezen veel mensen er voor om een uitstap te maken of de hitte te mijden. Toch merken onze winkeliers een mooie interesse in de zomerkoopjes. Echte zomeritems zijn sterk in trek", aldus Chiel Sterckx van Mode Unie. Wanneer het weer droog en warm blijft, zullen consumenten zeker nog verder te enthousiasmeren zijn om op koopjesjacht te gaan.

De verwachtingen voor het verdere verloop van de dag zijn vooral weersafhankelijk. De zelfstandige modedetaillisten startten gemiddeld met een korting van 30%.
  

Niet voor publicatie

Meer weten over de afsluit van de eerste soldendag en het verdere verloop van de zomersolden? Contacteer:
Chiel Sterckx
chiel.sterckx@modeunie.be
0472/41 45 67
Laatst bewerkt: 30-06-18
in de kijker
Retail Inspiratietour Kopenhagen

o.l.v. modejournaliste Veerle Windels


Mode Unie neemt u mee op sleeptouw naar retail stad Kopenhagen! Onder professionele begeleiding van de bekendste Belgische modejournaliste Veerle Windels ontdekken we leuke en interessante winkelconcepten in combinatie met de stad zelf om inspiratie op te doen voor uw eigen winkel!

  • Voor lingeriedetaillisten:     19-20 november 2018
  • Voor mode retailers:           26-27 november 2018

We stijgen telkens maandagochtend op in Zaventem en zijn dinsdagavond terug.

Voor 950 euro (ex.btw) per persoon geniet u als Mode Unie lid van een leuke en leerrijke tweedaagse in Kopenhagen! Niet-Mode Unie leden betalen 1.100 euro (ex.btw).
Inclusief: ontbijt, lunches, diner, hotel overnachting, vlucht h/t, en totaal begeleiding. KMO-portefeuille is niet mogelijk.

Vragen en inschrijvingen via chiel.sterckx@modeunie.be


 
Login
e-mailadres
persoonlijke code
x nog niet geregistreerd/bijkomende registratie?
x paswoord vergeten?
ledenvoordelen
 x FEDELIN


klik hier voor al uw vragen rond personeel
 x CAO's

U heeft een e-shop?e-commercelabel
Vraag nu het
e-commercelabel aan!
lees meer