MODE UNIE Home
Ga naar unizo.be

Eerste soldendag komt traag op gang

Vandaag, woensdag 3 januari, startten de wintersolden. Mode Unie, de federatie voor de zelfstandige modedetailhandel, peilde naar de start van de verkoop op deze eerste soldendag bij de zelfstandige modedetaillist. Algemene bevinding is dat de wintersolden door het winderige weer traag op gang komt.

‘De start van de solden komt door de stormachtige voormiddag traag op gang. Maar het feit dat de eerste soldendag binnen de Kerstvakantie valt, zorgt er wel voor dat er toch behoorlijk wat consumenten op de been zijn’, aldus Isolde Delanghe, directeur Mode Unie.

De verwachtingen voor het verdere verloop van de dag zijn vooral weersafhankelijk. Indien het droog blijft, verwachten de zelfstandige handelaars nog een mooie opkomst voor de verdere eerste soldendag. De zelfstandige modedetaillisten startten gemiddeld met een korting van 30%.
Laatst bewerkt: 03-01-18
in de kijker
Retail Inspiratietour Kopenhagen

o.l.v. modejournaliste Veerle Windels


Mode Unie neemt u mee op sleeptouw naar retail stad Kopenhagen! Onder professionele begeleiding van de bekendste Belgische modejournaliste Veerle Windels ontdekken we leuke en interessante winkelconcepten in combinatie met de stad zelf om inspiratie op te doen voor uw eigen winkel!

  • Voor lingeriedetaillisten:     19-20 november 2018
  • Voor mode retailers:           26-27 november 2018

We stijgen telkens maandagochtend op in Zaventem en zijn dinsdagavond terug.

Voor 950 euro (ex.btw) per persoon geniet u als Mode Unie lid van een leuke en leerrijke tweedaagse in Kopenhagen! Niet-Mode Unie leden betalen 1.100 euro (ex.btw).
Inclusief: ontbijt, lunches, diner, hotel overnachting, vlucht h/t, en totaal begeleiding. KMO-portefeuille is niet mogelijk.

Vragen en inschrijvingen via chiel.sterckx@modeunie.be


 
Login
e-mailadres
persoonlijke code
x nog niet geregistreerd/bijkomende registratie?
x paswoord vergeten?
ledenvoordelen
 x FEDELIN


klik hier voor al uw vragen rond personeel
 x CAO's

U heeft een e-shop?e-commercelabel
Vraag nu het
e-commercelabel aan!
lees meer