MODE UNIE Home
Ga naar unizo.be

10 procent meer elektronische transacties tijdens de zomersolden

Worldline heeft tijdens de zomersolden niet minder dan 198.363.705 elektronische betalingen verwerkt. Het gaat om betalingen in zowel fysieke winkels als webshops. Het aantal vertegenwoordigt een stijging van tien procent in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar, waar we 179.7474.031 elektronische transacties registreerden. Omdat 1 juli dit jaar op een zondag viel, zijn de solden op 30 juni gestart.

De eerste soldendag heeft dit jaar veel Belgen aangezet om te shoppen. Worldline heeft dan ook een recordaantal van 8.471.804 transacties verwerkt op zaterdag 30 juni, 7% meer dan de eerste soldendag vorig jaar.

Zaterdag 30 juni staat op de derde plaats in het lijstje van recorddagen inzake elektronische betalingen, na 22 en 23 december 2017, waar het om respectievelijk 8,8 miljoen en 9,2 miljoen elektronische betalingen ging.
Laatst bewerkt: 02-08-18
in de kijker
Retail Inspiratietour Kopenhagen

o.l.v. modejournaliste Veerle Windels


Mode Unie neemt u mee op sleeptouw naar retail stad Kopenhagen! Onder professionele begeleiding van de bekendste Belgische modejournaliste Veerle Windels ontdekken we leuke en interessante winkelconcepten in combinatie met de stad zelf om inspiratie op te doen voor uw eigen winkel!

  • Voor lingeriedetaillisten:     19-20 november 2018
  • Voor mode retailers:           26-27 november 2018

We stijgen telkens maandagochtend op in Zaventem en zijn dinsdagavond terug.

Voor 950 euro (ex.btw) per persoon geniet u als Mode Unie lid van een leuke en leerrijke tweedaagse in Kopenhagen! Niet-Mode Unie leden betalen 1.100 euro (ex.btw).
Inclusief: ontbijt, lunches, diner, hotel overnachting, vlucht h/t, en totaal begeleiding. KMO-portefeuille is niet mogelijk.

Vragen en inschrijvingen via chiel.sterckx@modeunie.be


 
Login
e-mailadres
persoonlijke code
x nog niet geregistreerd/bijkomende registratie?
x paswoord vergeten?
ledenvoordelen
 x FEDELIN


klik hier voor al uw vragen rond personeel
 x CAO's

U heeft een e-shop?e-commercelabel
Vraag nu het
e-commercelabel aan!
lees meer