MODE UNIE Home
Ga naar unizo.be

FEDELIN

fedelin

Zeer recent beslisten FEDELIN en MODE UNIE, de sectororganisatie van de zelfstandige modedetailhandel, om in de toekomst opnieuw nauwer samen te werken en een gebundeld lidmaatschap aan te bieden.

Op die manier kan u als lingeriedetaillist meegenieten van alle voordelen die het Mode Unie lidmaatschap biedt. Tevens kunnen de krachten van beide organisaties gebundeld worden om meer activiteiten voor u te organiseren.

Voor 2018 lanceren FEDELIN en MODE UNIE dan ook een speciale ledenactie. Indien u lid wordt van FEDELIN/MODE UNIE (samen €299), dan ontvangt u daarbij een opleidingscheque van €300 naar keuze te gebruiken voor een PMO personeels- of managementopleiding (erkend opleidingscenter door de Vlaamse regering). Bovendien begeleiden wij u bij de aanvraag van de KMO-Portefeuille, zodat u voor uw personeel een praktijkgerichte coaching & opleiding kan inrichten tegen zéér voordelige voorwaarden.

Bij overschrijving van het lidgeld nemen wij contact met u op zodat u een keuze kan maken uit een waaier van praktijkgerichte personeelsopleidingen. 

FEDELIN leden zijn door dit gecombineerde lidmaatschap automatisch lid van UNIZO. U hoeft dus geen UNIZO lidgeld meer te betalen voor 2018 en kunt ook hier van alle ledenvoordelen genieten!

Los van de opleidingscheque bieden MODE UNIE en FEDELIN, een rijk gevuld en gratis ledenprogramma aan. 

LID WORDEN?

Stort €361,79 BTW incl. (= UNIZO lidgeld inbegrepen!) op MODE UNIE Rekeningnummer BE88 426-3118031-41 met vermelding “Naam zaak + ondernemingsnummer + lidgeld 2018”.

Eens u ingeschreven bent als lid kan u genieten van alle FEDELIN, MODE UNIE en UNIZO voordelen. Surf naar www.modeunie.be  voor een overzicht van de ledenvoordelen.  
Laatst bewerkt: 07-06-18
in de kijker
Retail Inspiratietour Kopenhagen

o.l.v. modejournaliste Veerle Windels


Mode Unie neemt u mee op sleeptouw naar retail stad Kopenhagen! Onder professionele begeleiding van de bekendste Belgische modejournaliste Veerle Windels ontdekken we leuke en interessante winkelconcepten in combinatie met de stad zelf om inspiratie op te doen voor uw eigen winkel!

  • Voor lingeriedetaillisten:     19-20 november 2018
  • Voor mode retailers:           26-27 november 2018

We stijgen telkens maandagochtend op in Zaventem en zijn dinsdagavond terug.

Voor 950 euro (ex.btw) per persoon geniet u als Mode Unie lid van een leuke en leerrijke tweedaagse in Kopenhagen! Niet-Mode Unie leden betalen 1.100 euro (ex.btw).
Inclusief: ontbijt, lunches, diner, hotel overnachting, vlucht h/t, en totaal begeleiding. KMO-portefeuille is niet mogelijk.

Vragen en inschrijvingen via chiel.sterckx@modeunie.be


 
Login
e-mailadres
persoonlijke code
x nog niet geregistreerd/bijkomende registratie?
x paswoord vergeten?
ledenvoordelen
 x FEDELIN


klik hier voor al uw vragen rond personeel
 x CAO's

U heeft een e-shop?e-commercelabel
Vraag nu het
e-commercelabel aan!
lees meer